Nike Air Max 2016 | Cheap Nike Air Max 90 - 70% OFF

 • Londense eigen Liberty is samen te werken met Nike Sportswear voor de afgelopen jaren en het maken van de meeste uit van een aantal van de meest beruchte archiefmateriaal modellen die de afdruk te bieden heeft in de exclusieve releases voor dames heeft. unieke gedrukte esthetische vrijheid heeft zijn er in verschillende templates en graphics, en dit jaar "Cameo Collection" bevordert dat motief met een eenvoudige bloem achtergrond. Vandaag bloemen graphics lijkt trendy, maar het is een look die rond is al bijna een eeuw. De Cameo patroon verscheen voor het eerst in 1933, gemaakt door Nike Sportswear Air Max 'The Silver Studio' die sommigen beschouwen als een pionier in de textiel-gemeenschap. Nike heeft de klassieke Cortez met de Nike Cortez Epic bijgewerkt met een dikkere zool opgetuigd voor extra comfort. De Nike Air Force 1 High, Nike Air Max Thea en Nike Roshe Run zal ook beschikbaar zijn op 19 januari bij geselecteerde Nike retailers. 

  Had genoeg van de all-rode sneakers? Jammer! Nike Sportswear is blijkbaar gaan in overdrive op de look die is trending sinds de "Red October" Yeezy 2 die nu meer dan twee jaar geleden uitgebracht met een volledig assortiment van modellen in de rode-out motief voor de feestdagen. Je zou nu al te enthousiast over de Flystepper 2K3 of Air Max Thea, maar de Air Max Plus, Air Huarache en Roshe Uitvoeren in het all-rode kleurstellingen zijn op zoek vrij goed. Vind de complete set verkrijgbaar in Foot Locker Europese Week van de grootheid. 

  Nike gekocht in groot met geweven bovenwerk. Een van de eerste exemplaren van gebreide spelen in uw favoriete Swoosh modellen was de Jacquard tooling, een flexibele naadloze bovenste die het mogelijk maakt voor een oneindige hoeveelheid nieuwe leeftijd prints en graphics. De nieuwste Nike nike air flight 89 wit goud Sportswear Women's Collection had een harde tijd te beslissen tussen een bos camouflage en polka dot, dus ze haalde het net uit en gebruikten zowel. De look is niet zo druk als men zou verwachten dankzij de donkere tonale kwaliteiten van de gemilitariseerde base, terwijl de stippen schitteren in een Bright Crimson in de vorm van een rubberen textuur. Swoosh klassiekers zoals de Nike Roshe Run, Nike Air Max 90, Nike Blazer en Nike Internationalist krijgen allemaal de remix, terwijl de nieuwe school Huarache-beïnvloed Nike Koth Ultra Mid keert terug naar de grafische bogen. Krijg met ons na de pauze voor een volledige blik op de nieuwste Nike WMNS verzamelen en pak je paar van retailers zoals Wish Atlanta. 

  We hebben een aantal gekke ontwerpen Nike Roshe Run in het verleden gezien. Met de eenvoud van de Dylan Raasch Zen-geïnspireerd ontwerp is het gemakkelijk te zien waarom het silhouet is uitgegroeid tot een van de meest diverse en steeds veranderende in onbegrensde catalogus Nike's. Vandaag krijgen we een kijkje nemen op een ongerepte all-witte uitlevering die inspiratie ontleent aan diamondback slangen. De basis bestaat uit een gegoten Kurim leren bovenwerk voor die 
  Adidas Originals Superstar 2 Unisex
  realistische slangenhuid patroon. Wat resulteert is een meer duurzame Roshe dan ooit met het extra voordeel dat ze als hoofd-draaien als altijd. Nike is ook ervan overtuigd dat u de alomtegenwoordige Roshe silhouet zult herkennen aan noodlanding op het water al Swoosh branding op het zijpaneel. De Roshe is niet alleen in de slangenhuid bovenste ofwel, zoals de Nike Blazer Mid keert terug in een bijpassende witte-op-wit colorway. Gemaakt voor de grootte van een vrouw alleen worden uitgevoerd, zowel Diamondback geïnspireerd paren zijn nu beschikbaar via Nikestore. Stok rond om te controleren of een betere kijk.

2 comments
 • Lawrence Weil
  Lawrence Weil Download movies in HD and watch anytime with showbox app.
  http://showboxappdownload.co/
  July 14, 2016
 • Lawrence Weil
  Lawrence Weil Download showbox app the best ever app for videos and movies download in HD.
  http://showboxfreemovies.net/
  November 14, 2016